Pasta med scampi, chili og hvitløk

Hei,

I dag ble det en pastarett til middag, hverdagsrettene må som oftest være raske og enkle her i huset. Noe denne retten absolutt er, samtidig er den veldig god 🙂

20140325_204627_Android (2)

Ingredienser til 3pers:
400g Scampi (helst pillet da det er litt knot og kliss å rense i etterkant)
2 hvitløksfedd grovhakket
1 grønn chili grovhakket (kan sløyfes eller minskes)
200g aspargesbønner renset og delt i to
350g (cirka) Spaghetti eller linguini
1,5dl fløte
Olje til steking
Salt og pepper
Litt sitronsaft

Kok opp vann til pastaen, når dette koker ha i pasta og kok etter anvisning.
Samtidig sett på en stekepanne og varm opp olje og halvparten av chili og hvitløken.
Ha deretter i scampiene og aspargesbønner og stek i 2min mens du rører om av og til.
ha så i fløte samt resten av chili og hvitløk å la dette koke inn, når sausen tykner er den klar.
Smakes til med salt, pepper og sitronsaft.

Serveres med en tomatsalat og brød, jeg laget en rask salat mens sausen kokte inn:

Tomatsalat:
1 pakke cherrytomater
2 vårløk hakket
1 liten plante kruspersille grovhakket
litt god olje og pepper

Lykke til 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Brød, fløtesaus, hverdagsmat, Kjøtt, Linguini, Pasta, Scampi, spaghetti, Vårløk og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s