Pasta med spekeskinke, parmesan og ruccola

Lenge siden sist jeg skrev ett blogginnlegg nå.
Har vært noen travle uker etter påske, og denne retten passer perfekt på travle dager 🙂
Det er en god kombinasjon av rene smaker, samtidig som den ikke tar stort mer enn 15min å lage.

Ingredienser 3 porsjoner:
200g valgfri spekeskinke i terninger eller strimler
250g Tagliatelle (jeg bruker hjemmelaget, men det er mange bra på butikken)
150g revet parmesanost
1 sjalottenløk finhakket
1 fedd hvitløk finhakket
1/2 Chili finhakket
1/2 pose ruccolasalat
1 SS Godt smør
1 SS olivenolje
Pepper

Fremgangsmåte:
Kok opp vann til pastaen og kok pastaen som anvist på pakken.
Ha finhakket sjalottenløk, chili og hvitløk i en stekepanne med olivenilje, stekes i ca 2min og ha så i spekeskinken. Stek i 2 – 3 minutter, skru deretter av varmen.
Når pastaen er ferdig, hell av vannet og ha over smør, spekeskinke, løk og chili.
Ha i ruccola og bland godt, dryss over parmesan og smak til med litt nykvernet pepper.

Serveres med litt godt brød 🙂

20140422_194613_Android (2)

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Italiensk, Pasta, Serrano, Skinke, Smør, Tagliatelle, Uncategorized og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Pasta med spekeskinke, parmesan og ruccola

  1. Henrik h sier:

    Halla Eirik! Skal testes!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s